YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Joulukuun kuudes

Joulukuun kuudes

Salama, Hannu

Hannu Salaman uusi kirja ei ole siinä määrin omaelämäkerrallinen teos kuin oli ’Minä, Olli ja Orvokki’. Mutta samaa armotonta Salamaa se on, kaihtelematon kuvaus kolmen ihmisen vaiheista ja keskinäisistä suhteista, taitekohtana yhden päivän ratkaisevat tapahtumat. Taustana on kaupunki, Helsinki tällä kertaa, ja merkitsevä on myös ajankohta. On joulukuun kuudes; Ristosen, Sutisen ja Railin suhteiden ratketessa juhlii joku päivää iltapuvussa, joku taas tekee kuolemaa siltojen alla.

Ristonen, Sutinen ja Raili kertovat kukin tarinansa omin sanoin, paljastavat luonnettaan jo kertomistavallaan, tekstin mutkikkuudella tai mutkattomuudella. On selvää, että Ristonen kertoo samat tilanteet toisin kuin Sutinen; romaanin jännitys syntyy myös tästä. Kuka on oikeassa, kuka väärässä? Onko yhteistä todellisuutta yleensä olemassa, vai onko vain yksityisen henkilön kokemia tapauksia? Salaman taito on siinäkin, että hän antaa vain aavistuksen vastauksista. Sumeilemattomassa maailmassa on pelin säännöt opittava ja hallittava yksin. 

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: joulukuunkuudes1968
Ilmestymisvuosi: 1968
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.