YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Pasi Harvalan tarina 1

Pasi Harvalan tarina 1

Salama, Hannu

Pasi Harvala on juristi, joka toimitti Kosti Herhiläisen perunkirjoituksen. Hän tunsi hyvin Herhiläisen ja tuntee myös Harri Salmisen.
Pasi on elänyt yhdessä Pauliina Kauramäen kanssa, mutta yhteiselämä ei ole sujunut enää pitkään. Kun Pauliina saa kiinnityksen Oulun kaupunginteatterin ohjaajaksi, hän lähtee. Pasi alkaa uudelleen kiinnostua Harri Salmisen elämäkerran kirjoittamisesta, tuon itsestään myyttiä rakentavan kirjailijan vaiheet eivät jätä häntä rauhaan.

Pasi lähtee tapaamaan Harri Salmisen jo kouluaikoina tunteneita ihmisiä. Hän käy myös Salmisen ja tämän nykyisen avovaimon Anita Autereen luona.
Ja kaiken aikaa hän selvittelee omankin elämänsä kuvioita. Ikään kuin vastapainona meneillään olevalle kahdelle hankalalle oikeusjutulle, joissa hän selvästi on toisten ehdoilla toisten asioilla, hän yrittää oman itsensä ja Pauliinan suhteen olla mahdollisimman suora.

Pasi Harvalan tarina I on Finlandia-sarjan kolmas romaani. Aikaisemmin ovat ilmestyneet Kosti Herhiläisen perunkirjoitus ja Kolera on raju bändi. Ainutkertaisella tavallaan Salama kuvaa tässä sarjassa ihmisiä, joilla ei ehkä mene hyvin, mutta jotka edes yrittävät jotain: löytää oman totuutensa ja elää sen mukaisesti; jotka haluavat ymmärtää mitä tässä yhteiskunnassa tapahtuu, ja myös vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Ja kuten aina: Salaman kirja on väkevä ja täysi; se on haaste lukijalle.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: pasiharvalantarina
Ilmestymisvuosi: 1981

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.