Paholaisen haarukka
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Paholaisen haarukka

Seppälä, Juha

Paholaisen haarukka on optinen harha. Se taittaa esiin hyvinvoinnin ja tiedon epätasaisen jakautumisen, taloudellisen ja sosiaalisen pääoman keskittymisen sekä kaikesta tästä aiheutuvan kitkan. Juha Seppälän uusi teos on romaanimuotoinen kuvaus yhteiskunnasta, jonka vaatimukset ovat kovia ja arvot ovat vahvimpien arvoja. 

Teoksen henkilöitä ovat varallisuudenhoitaja Lari Laine, hänen kelloseppä-isänsä ja elokuvaohjaaja-sisarensa Laura, verkkotuottaja Kari Lehtonen sekä hänen sosiologi-vaimonsa Saija. On myös yksinäinen mies, joka saa nimensä korvansa taakse hakatusta kuviosta: se on kuin kivusta puristunut Jumalan kyynel. Hän on menettänyt paljon, enempää menetettävää hänellä ei ole.

Ihmisten välinen yhteys on hauras, ellei puhuta valvonnasta, torjumisesta tai turruttamisesta. Yhteys on jatkuvasti uhattu ja monesti kadotettu, mutta kuitenkin mahdollinen. Mistä optisessa harhassa on kysymys? Kuka ohjaa elokuvaa, kuka suurta kokonaisuutta? Mistä kaikki alkaa ja mihin kaikki päättyy.

Juha Seppälä kulkee rohkeasti omia teitään.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510345344
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.