YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Avustaja

Grisham, John

itsepintaisesti häntä kuulusteleville FBI:n agenteille. Totta tosiaan. Viiden vuoden takainen kännisekoilu yliopiston bileissä oli johtanut todisteiden puutteessa tuolloin vielä alaikäisen Elaine Keenanin nostaman raiskaussyytteen raukeamiseen. Etsivä Bennie Wrightin haltuun selittämättömällä tavalla päätynyt kännykkävideo kostean illan tapahtumista saattaisi silti poikia vuosien vankilatuomiot aikuistuneelle poikanelikolle ja muhkeat vahingonkorvaukset tapauksensa uutta käsittelyä vaativalle Keenanille.

Kyle on varma, ettei koskenut tyttöön tuona iltana. Mutta jospa valamiehistö videon nähtyään päättääkin toisin - hänen ja kolmen muun puolesta?

Wright kiristää Kyleä allekirjoittamaan työsopimuksen maailman suurimpiin lakiasiaintoimistoihin lukeutuvan Scully & Pershingin kanssa. Kylen on hankkiuduttava avustajaksi oikeudenkäyntiin, jossa toisiaan vihaavat lakitoimistotitaanit taistelevat ennennäkemättömästä saaliista. Päällisin puolin ökyluokan elämä Wall Streetillä kuulostaa juuri sellaiselta, mistä Yalen lakitieteellisen 25-vuotias tähtioppilas voisi yleensä vain uneksia, mutta Kylelle suostuminen merkitsee paitsi omista maailmanparannussuunnitelmista luopumista myös isänsä toiveiden pettämistä.

Sotateknisten liikesalaisuuksien välittäminen kolmannelle osapuolelle kuulostaa Kylestä epäilyttävän vaaralliselta taitolajilta, vaikkakin tempussa onnistuminen takaa videosta vapauttavan bonuksen. Luotettavuus on menestyvän lakimiehen paras ominaisuus, mutta yritysvakoilu rikos vain, jos siitä jää kiinni...

Oikeussalitrilleristi John Grisham, jonka tuoreimman romaanin elokuvaoikeudet ostettiin jo käsikirjoitusvaiheessa, on elämänsä vedossa. Avustaja tarjoaa nasevaa dialogia ja yllättäviä koukkuja kaikista ilmansuunnista. Trilleri on pakkohankinta kaikille, jotka ihastuivat jo Grishamin läpimurtoteokseen, menestyselokuvanakin sittemmin tunnettuun Firmaan (1992).

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510363621
Ilmestymisvuosi: 2009
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.