Lain molemmin puolin

Grisham, John

Mehukkaan kiemuraisessa lakijännärissä lapsuudenystävistä tulee vihollisia.

"John Grisham on tarinankertojana suunnilleen paras joka meillä on." - The New York Times Book Review.

Keith ja Hugh, kaksi 60-luvun poikaa joita yhdistää baseball ja kotipaikka Biloxi, satamakaupunki Mississippissä Meksikonlahden rannalla. Mitäpä siitä, että kaverusten isät kulkevat lain eri puolilla - Biloxi on nautinnonhaluisten lainkiertäjien keidas, jossa hyvä ja paha ovat aina punoutuneet mutkikkaasti yhteen. Keithin isä on kuuluisa lakimies, Hugh taas on paikallisen rikollispomon poika. Kohtalokas isku oikeustaloon vaatii jokaista valitsemaan puolensa, ja vuosien kuluttua vieraantuneilla ystävyksillä on edessään lopullinen suuri kohtaaminen.

John Grishamin 47 peräkkäistä bestselleriä on käännetty liki 50 kielelle, uusimpina Tuomarin lista ja Aika armahtaa, josta HBO valmistelee sarjaa. Grisham on saanut Yhdysvaltain kongressin kirjallisuuspalkinnon ja kahdesti Harper Leen palkinnon lakiaiheisesta fiktiosta. Hän tutkii romaaneissaan usein oikeusjärjestelmän sisäisiä ongelmakohtia. Grisham asuu maatilalla Virginiassa.

www.jgrisham.com.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510490372
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.