Mr Vertigo
7,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Mr Vertigo

Auster, Paul

Seitsemännessä suomennetussa romaanissaan Paul Auster esittelee läpikotaisin amerikkalaisen sankarin, joka nuorena poikana oppii tekemään sellaista mistä toiset eivät voi uneksiakaan, mutta joutuu elämään pitkän elämän vielä sen jälkeen, kun ihmeellinen taito on menetetty ja unohdettu.

On vuosi 1927, Babe Ruthin ja Charles Lidberghin vuosi - ja myös Walter Claireborne Rawleyn, orvon saintlouisilaisen katupojan, josta tulee Ihmepoika Walt, kautta maan kuuluisa ällistyttävistä levitointiesityksistään. Waltin opettaja on mestari Yehudi, salaperäinen kuvienkaataja, joka pelastaa hänet kurjuudesta ja istuttaa häneen kaiken sen uskon, pelottomuuden ja peräänantamattomuuden, joka on välttämätöntä ryhdyttäessä näin huimapäiseen yritykseen. Walt ja Yehudi ovat klassisia yritteliäitä sankareita, ja Waltin esityksen mukana he myyvät uhmaa luonnonlakien valtaa vastaan. On itsestään selvää, että heidän kimppuunsa käyvät kaikki Amerikan lamantakaisen kukoistusajan pahantekijät, varkaat ja roistot, Kansasin Ku Klux Klanista Chicagon gangstereihin. Waltin sinnikkyys joutuu kerta kerran jälkeen koetukselle, myös sen jälkeen kun hänen loistava uransa on saanut yllättävän lopun.

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789513154578
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma3
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 8
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.