YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sähkökatkoksen aikaan
Ei saatavilla

Sähkökatkoksen aikaan

Antsalo, Veera

Veera Antsalon häikäisevä esikoisrunokokoelma Sähkökatkoksen aikaan sisältää proosarunoja, joissa erilaiset maailmat ovat kietoutuneet toisiinsa ja käyttäytyvät arvaamattomasti. Luonto on oikukas, tekniikka reistailee ja riistäytyy omilleen, ihminen tempautuu osaksi outoja tapahtumia maailman koneistoon. Voiko unelmia toteuttaa jos niiden rakennusaineksia on liikaa? Ja voiko kesken seikkailun olla kyllästynyt "tekemään mitä ikinä huvittaa"?

Eksyminen on väistämätöntä eikä turvallisia reittejä ole, sillä "olet harhaillut oudon kartan ympärillesi, olet sisustanut nahkaasi. Olet luonut sen ja jättänyt oksille riippumaan. Olet taitellut metsän pohjapiirroksen laukkuun ja tallettanut sivutaskuihin löytämiäsi pieniä esineitä." Ihmiset lähtevät, katoavat, eksyvät ja irtaantuvat mutta voivat myös löytyä.

Kun valot sammuvat, esiin tulevat pimeän eläimet ja ihminen on pelkkä vieras heidän pöydässään. Antsalon runoissa on oudon viehätystä ja hurmaa, ne puhuvat tästä maailmastamme paljastaen sen vieraat kasvot.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518514391
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.