YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Nimettömästä

Antsalo, Veera

Ennen kuin olimme hyönteisiä, oli pieni äitien armeija. He hiipivät synnyttämään pennun, yksi kerrallaan, johonkin maailman sopivaan kohtaan, gammayökkösten keskelle. He olivat säilöneet pentua varten kaikki maailman tulevat päivät pieniin peltisiin rasioihin ja lasipurkkeihin.

Jokin alkaa ja on jatkuvasti vaarassa päättyä, kunnes jokin taas alkaa. Välttääkseen dystopian täytyy olla survivalisti Luonnon keskellä, täytyy koskea ja kajota Luontoon, luoda utopioita kuin puhkoisi reikiä aikaan. Käydä konekirjoitusakatemia, naputella pöytälaatikkoon, haudata ja hautoa, antaa versoa sen mikä syntyy. Antaa huonekasvien kapinoida. Emme me kuitenkaan voi olla käpälöimättä täällä mitään.
Veera Antsalon neljäs runokokoelma käsittelee maailmanloppuja, Luontosuhdetta sekä asioiden saamista aikaan ja siitä pois. Avaruuspuvut ja planeetan hylkääminen ovat varmaan edessä, mutta on hyvä miettiä muitakin tapoja jatkaa elämää. Se ei Luontoa voisi vähempää kiinnostaa.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523634053
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 82.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.