YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Oma studio ja äänittämisen taito
Ei saatavilla

Oma studio ja äänittämisen taito

Mäkelä, J. Pekka

Kotiäänittäjän opas jälleen ajan tasalla.


Miksi kuunnella muiden tylsiä biisejä, kun voi tehdä itse omia ja parempia? Miten ne hyvät biisit saadaan nauhalle tai cd-levylle? Mihin mikrofoni laitetaan ja miten päin? Mitä tarkoittaa kompressointi? Saako tästä kotitietokoneesta kotistudion? Mitä ovat pluginit ja mistä niitä löytää? Mistä tuo kaikki kohina ja hurina tulee? Miksi naapuribändin omakustannelevy kuulostaa paljon paremmalta kuin meidän, vaikka meillä on kolme kertaa kalliimmat laitteet? Mistä napista tähän raitaan saadaan enemmän fiilistä?


Kuusi vuotta sitten J. Pekka Mäkelän kirja Kotistudio vastasi näihin kysymyksiin ensimmäistä kertaa niin selvällä suomen kielellä, että aloittelijakin ymmärsi. Ylistetty kotiäänittäjän opas myytiin sukkelasti loppuun, ja vuotta myöhemmin julkaistu korjattu ja täydennetty toinenkin painos on ehtinyt muuttua keräilyharvinaisuudeksi. On Kotistudion paluun aika.


Laadukkaan kotistudion rakentaminen ei ole enää vuosiin maksanut eiralaisen omakotitalon hintaa. Omassa kotikolossa syntyy raportti bänditreeneistä, syntymäpäiväonnittelulaulu isoäidille, demo radioon, underground-helmi kädestä käteen kiertämään - tai valmis äänilevy, josta ostajat kilpailevat. Tarvitaan vain vähän taitoa, paljon hyviä ideoita, treenausta, hiomista ja oivalluksen hetkiä. Silloin halvemmillakin laitteilla syntyy kelpo jälkeä.


Kirjan tekstiä ja tunnelmaa täydentää Kivi Larmolan roheasoundinen kuvitus.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789520102937
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.