YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Summan teräsmyrsky

Kosonen, Kristian

Talvisodan hyytävimmät taistelut

Kristian Kososen kuudes sotaromaani Summan teräsmyrsky kertoo talven 1940 ankarimmista taisteluista yhdessä Suomen puolustuksen strategisesti tärkeimmässä paikassa.

Sotamies Karppinen tarkkailee öistä maisemaa Karjalan kannaksella. Hän yrittää olla paleltumatta tulipalopakkasessa ja siirtelee rähjääntynyttä karvalakkiaan vuoroin korvalta toiselle, jotta kuulisi pienimmänkin rasahduksen.

Karppinen ei näe vilaustakaan korpraali Hietarinteestä ja sotamies Mukkulasta, jotka kersantti Männistö lähetti lähimaastoon varmistamaan pioneerien miinoitustöitä. Hietarinne ja Mukkula osaisivat kyllä hoitaa hommansa huomaamattomasti, mutta nyt yö on liian hiljainen. Venäläisillä on pahat mielessä.

Kristian Kosonen kuvaa kuudennessa sotaromaanissaan talven 1940 ankarimpia taisteluja Summan rintamalla, missä helppoon läpimurtoon luottanut puna-armeija joutui kokemaan nöyryyttäviä tappioita. Kertomus herättää eloon jäätävän kylmän talven ja niukoin resurssein varustetut miehet, jotka taistelivat uskomattoman itsepintaisesti idän jättiläistä vastaan.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523761773
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.