Hyvä näin

Verronen, Maarit

Maarit Verronen (s. 1965) jatkaa uudessa teoksessaan novellien parissa. Hyvä näin on Verrosen yhdestoista novellikokoelma. Verronen kuvaa novelleissaan ympäröivää maailmaa ohikulkijoiden ja tarkkailijoiden, ulkopuolelle jäävien näkökulmasta.

Aiheiden kirjo on laaja: globaaleista pohdinnoista ja uusista tuttavista uimakouluun, maalivahdin ja koiravanhuksen elämään. Novelleissa ratkotaan sukujen mysteerejä sekä kohdistetaan katse maailman pieniin, ehkä muuten huomaamattomiin yksityiskohtiin. Maagis-realistisilla aineksilla höystetty selittämätön yhdistyy tarkkanäköiseen ja myötäelävään arjen kuvaukseen.

Helsingissä asuvan Verrosen esikoisteos ilmestyi vuonna 1992. Hän on julkaissut lähes 30 teosta - sekä kauno- että tietokir- jallisuutta. Verronen on ollut romaaneil- laan kahdesti Finlandia-ehdokkaana ja saanut useita kirjallisuuspalkintoja, muun muassa Kirjallisuuden valtionpalkinnon vuonna 2018. Hänen edellinen kaunokirjallinen teoksensa Orionin vyö ilmestyi vuonna 2022.

 

Kustantaja: Aviador
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523811690
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.