YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Valheiden kansa
Ei saatavilla

Valheiden kansa

Hiltunen, Petri

Peikkokuninkaan suunnitelma etenee! Tutkiva journalisti Anna Neva on saamassa vuosisadan skuupin, kun äkkiä todellisuus hänen ympärillään muuttuukin aivan toiseksi. Läheiset katoavat tai sairastuvat, puhelin lähettelee viestejä omin päin ja kaikki tallennusvälineet tyhjenevät itsestään.

Neva on joutunut valheiden kansan, vanyoiden verkkoon. Nämä harhakuvien taiturit ovat ujuttautuneet ihmiskunnan löyhämoraalisen osan keskuuteen. He eivät halua luopua vallasta, jonka ovat saavuttaneet lahjomalla, kiristämällä ja valehtelemalla. Vanyat viihtyvät huijareiden ja poliittisten pelurien keskuudessa.

Tämä ei sovi peikkokuningas Avrianille. Hänen oma suunnitelmansa on tehdä muinaisista olennoista tasavertaisia ihmisten kanssa. Muuten edessä on pelkästään tuhoa ja hävitystä. Anna Neva joutuu keskelle olentojen eloonjäämiskamppailua, jossa hänen pitää voittaa pahin vastustaja, oma pelkonsa. 128 s.

Kustantaja: Täyskäsi oy
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526873091
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 85.3
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.