Pahat paimenet

Nykänen, Harri

Kaksi luistavaa rikosromaania Raidin tekijältä!

Harri Nykänen on suomalaisen dekkarin kärkinimiä. Hänet tunnetaan parhaiten suositusta Raid-sarjastaan, mutta ennen sitä hän kirjoitti viisi kovaotteista jännitysromaania. Pahat paimenet sisältää niistä kaksi vuosilta 1988 ja 1990.

Joku pelkää kirjettäsi -dekkarissa konstaapeli Kai Pehkonen jäljittää herjakirjoittelijaa, joka kohtelee tasapuolisen hävyttömästi niin poliitikkoja, julkkiksia kuin tavallisia kansalaisiakin. Häirikön terveisistä on kuitenkin tehtävä loppu, kun ministeri Hämäläinen suivaantuu saamastaan huomionosoituksesta ihan oikeasti.

Pahassa paimenessa rakennusmestariksi opiskeleva, vartijana toimiva Timo Syrjä ryhtyy peukaloimaan sementtitehtaan kassakaappia. Syrjä saa yöseurakseen eläkkeellä olevan Åke Tuurin, Espanjan sisällissodan veteraanin. Mitä tapahtuu, kun suurpiirteinen opiskelija ja vanha seikkailija lyöttäytyvät yhteen?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510309674
Ilmestymisvuosi: 2005
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.