Auringon valtakunta
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Auringon valtakunta

Ballard, J. G.

Jim on Shanghain kansainvälisellä alueella toimivan englantilaisen liikemiehen 11-vuotias poika. Hänkin aistii sykkivän kaupungin uhkaavan ilmapiirin, ja aamulla 8. joulukuuta 1941 pelot käyvät toteen. Sota alkaa. Jangtsella japanilaiset tykkiveneet avaavat tulen, ja merijalkaväki ja panssarit vyöryvät pitkin Bundia. Sekasorrossa Jim joutuu eroon vanhemmistaan, ja monien vaiheiden jälkeen hän joutuu japanilaisten käsiin ja Lunghuan leiriin. Siitä tulee hänen kotinsa sodan loppuvuosiksi. Leirin olosuhteet, äärimmäinen nälkä, sairaudet, väkivalta ja kuolema on kuvattu suoriutumaan oppivan pojan silmin, asiallisen tarkasti, jopa ’normaalina’, mutta väliin tämä rekisteröivä kerronta puhkeaa lämpöön ja jopa lyyriseen kauneuteen.

Auringon valtakunta on modernin kirjallisuuden omintakeisimpia, vaikuttavimpia, moraalisimpia teoksia sodasta. Se on tutkimus lapsuudesta, silminnäkijän lausunto, hämmästyttävä seikkailu.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511085182
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.