Kiitos naisten
Ei saatavilla

Kiitos naisten

Ballard, J. G.

tsenäinen jatko-osa teokseen Auringon valtakunta.
Väkevä, upea romaani miehen vaikeasta tiestä kohti selviytymistä ja sovintoa elämän kanssa.

Kiitos naisten on pitkälti Ballardin omaan elämään pohjautuva romaani miehestä joka kokee lapsuudessaan sodan kauhut vankileirin aitojen sisällä, elämästä jonka suunnan menneisyyden kokemukset näyttävät vääjäämättä määräävän.
Vaikka vuodet Lunghuan leirillä Kiinassa ovat takanapäin ja nuori Jim on palannut Englantiin, levottomuus ei hellitä.
Hän opiskelee lääketiedettä, toimii lentäjänä, päätyy kirjailijaksi. Ja juuri kuin elämä avioliiton myötä tuntuu solahtavan oikeisiin uomiinsa, kaikki romahtaa. Nuori vaimo kuolee ja Jim jää yksin kolmen pienen lapsen kanssa.
Elämän perimmäiset tunnot, väkivalta ja kuolema, tunkevat rajuina esiin. Ympärillä kuohuu 60-luku. Sen villit kuviot, huumeet ja seksi antavat hetken unohduksen.
Kunnes vihoin vuosikymmenien ja monien tuskallisten koettelemusten jälkeen Jim on valmis sovintoon itsensä kanssa. Hän hyväksyy elämän; kiitos lasten - ja naisten.
Ballardin romaani on rehellinen kertomus miehenä olemisesta, lapsuuden vammauttamasta aikuisuudesta. Ja se on havahduttava, lahjomaton kuvaus viime vuosikymmenien Euroopasta, sodanjälkeisestä kaoottisesta elämännälästä ajattelun rajusta muuttumisesta, ihmisistä etsimässä onneksi kutsutta olotilaa.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511122289
Ilmestymisvuosi: 1992
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.