Meteorit
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Meteorit

Tournier, Michel

Identtiset kaksoset Jean ja Paul syntyvät vuonna 1937 Bretagnessa, lapsiparven nuorimmaisiksi. He ovat niin samanlaiset ja erottamattomat, että heitä sanotaan Jean-Pauliksi. Aluksi kaksossolu on täydellinen, eheää leikkiä omine sääntöineen ja riitteineen, joihin kuuluu salainen kieli. Paul vartioi tätä harmoniaa, mutta Jean pettää, häntä vetää puoleensa toisten, ”erillisten” villi ja epäpuhdas elämä, jossa pannaan alttiiksi kaikki; hänestä tulee pakenija, kiertolainen, pinttynyt Matkustaja-Jean. Paul seuraa häntä ympäri maailman, jonka näkee parillisena, idän ja lännen halki, ja päätyy Berliiniin 13. elokuuta 1961, Muurin päivänä.

Kaksosten tarinaan limittyy heidän setänsä Alexandre Surinin kertomus. Hän on kaksinkertainen hylkiö, jätehuollon johtaja ja aktiivinen homoseksuaali: kaatopaikkojen dandy. Hänelläkin on kaksosensa, koulutoveri ja sittemmin pappi Thomas Koussek.
Monipolvinen, mestarillisesti kerrottu Meteorit on samalla Michel Tournierin tulkinta ihmisestä, ajasta, säästä ja taivaan ilmiöistä, parillisuudesta, retki ihmisen seksuaalisuuden ytimeen, matka maailman ympäri.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511085840
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: 846 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.