Miten sinua rakastinkaan
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Miten sinua rakastinkaan

Stancu, Zaharia

Uusi ja vanha elävät Calma?uilaaksossa rinta rinnan. Tuon tuosta jyristää juna ohi helisyttäen surutalon ikkunoita. Vainajalle viedään astiallinen raikasta vettä porstuan hyllylle. Se on tehtävä koska vainajan taivaaseen noussut sielu palaa kuuden viikon ajan entisille asuinsijoilleen nähdäkseen rakkaansa. Se kuljeksii ympäriinsä, väsyy ja tulee janoiseksi ja juo vettä astiasta. Se tulee Omidaan, jossa haukka lekuttelee ylhäällä sinessä, ja jossa yöllä huutavat pöllöt.


Zaharia Stancusta on sanottu, että hän on Balkanin niemimaan Gorki. Vertaus on monella tapaa osuva. Yhteistä näille kahdelle suurelle kirjailijalle on osallistuva ja myötäelävä realismi, vähäväkisimmän ja koetelluimman kansanosan ja sen elinolojen syvä tuntemus, kerronnan kirkkaus ja voima. Ja yhteistä näille kahdelle suurelle kirjailijalle on myös heidän itsenäisyytensä ja ainutlaatuisuutensa.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513028062
Ilmestymisvuosi: 1968
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.