Leijonapoika: Salaisuuksia, seikkailuja ja suuria kissoja!

Corder, Zizou

Leijonapoika - kuinka tyylikästä! ... Ja leijonat... Ihka oikeat kauniit vahvat villit kullankeltaiset leijonat. Kun Charlie mietti sitä, häntä alkoi hiukan hengästyttää. Muistapa että sinussa on ison kissan verta, hän ajatteli.

Charlie on aivan tavallinen lontoolaispoika - tosin hän osaa puhua kissaa, sekä villejä että kesyjä murteita. Taidosta on hyötyä, kun Charlien tiedemiesvanhemmat yllättäen katoavat.

Saatuaan jokikissoilta vinkin Charlie hyppää salamatkustajaksi sirkuslaivaan ja pestautuu sinne töihin. Eikä mihin tahansa tivoliin vaan SIRKUSTEN SIRKUKSEEN, KOKO MAAILMAN UPEIMPAAN SIRKUKSEEN. Oppineen sian, parrakkaan naisen ja lääketieteelle luurankonsa myyneen Kumipoika Notkea-Benin lisäksi sirkuksessa on leijonankesyttäjä Maccomo ja tämän kuusi upeaa leijonaa. Kissakieltä puhuvasta pojasta tulee oitis sirkuksen leijonapoika. Kun Charlie huomaa, että isot kissat ovat väsyneitä ja onnettomia eivätkä yhtään sellaisia itsevarmoja otuksia kuin leijonat yleensä, hän päättää auttaa ne pakoon.

Ja kaiken aikaa Charlien kannoilla on itsevarma, viileä Rafi, joka jollain tavalla on sekaantunut Charlien vanhempien kaappaukseen.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510295083
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: N845

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.