Hiljainen amerikkalainen
Ei saatavilla

Hiljainen amerikkalainen

Greene, Graham

1950-luvun alun Saigonissa risteytyvät ikääntyvän englantilaisen lehtimiehen, nuoren vietnamilaisen naisen sekä amerikkalaisen idealistin tiet. Maassa käydään kiihtyvää sisällissotaa, ranskalaiset miehittäjät sotivat viimeisiä kaoottisia taisteluitaan ja amerikkalaiset sotilaat ovat vasta tulossa.

Englantilainen lehtimies sulostuttaa leppoisaa arkeaan pitämällä rakastajattarena nuorta vietnamilaisnaista. Hän tutustuu amerikkalaiseen "taloudellisen avun valtuuskunnan" virkailijaan, joka uskoo tuovansa maahan vakautta ja demokratiaa. Mutta mikä rooli on vuoristossa asuvalla yksityisarmeijan kenraalilla?

Graham Greenen Hiljainen amerikkalainen on tarkkanäköinen kuvaus länsivaltojen ylimielisyydestä ja hämmästyttävän osuva ennustus amerikkalaisten seuraavien vuosikymmenten toimista Vietnamissa. Romaani on kuohuttava sekoitus rikostarinaa, poliittista juonittelua ja rakkauskertomusta.

Voiko kriisin uhatessa kukaan pysyä puolueettomana?

 

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789513148423
Ilmestymisvuosi: 1973
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.