Hyvää seuraa

Brookner, Anita

Englannin eturivin kirjailijan palkittu romaani ystävyydestä, velvollisuudentunnosta ja itsepetoksesta.

Kuinka naisen tulisi elää tässä maailmassa? Brookner asettaa vastakkain kaksi elämäntapaa. Rachel on valinnut kiireisen, viileän ja riippumattoman yksityisyrittäjän roolin. Heather on varakkaan perheen tytär, joka näennäisessä naiivisuudessaan ja viattomuudessaan ajautuu epäonnistuneeseen avioliittoon, ja hyvin pian uuden epäsovinnaisen avioliiton kynnykselle. Mitä hän itse asiassa haluaa?
Tilanteen kärjistyessä naiset joutuvat vastakkain sekä itsensä että toistensa kanssa. Paljastuu että toinen hiestä on pettänyt itseään jo pitkään.
Vaikuttavasti Anita Brookner näyttää aikamme naisen sielun maiseman, ne roolit ja odotukset, jotka ympäristö salakavalasti virittää ja joiden tunnistaminen saattaa olla hyvin vaikeaa.

"Moraalisesti erittäin syvällinen ja hieno, teknisesti taidokas toteutus aiheesta, joka on askarruttanut Anita Brookneria kauan. - London Review of Books

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511102427
Ilmestymisvuosi: 1990
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.