Ravelstein
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Ravelstein

Bellow, Saul

Abe Ravelstein on suuresti ihailtu professori tunnetussa Keskilännen yliopistossa ja erikoistunut kouluttamaan poliittisia vaikuttajia. Hän on elänyt suurellisesti ja kiihkeästi ja paljon yli varojensa.

Ravelsteinin hyvä ystävä Chick on ehdottanut, että hän julkaisisi kirjan ihmiskuntaa ylläpitävistä ja sille tuhoisista aatteista. Ravelstein noudattaa neuvoa. Hänen omaksikin yllätyksekseen kirjasta tulee suunnaton menestys ja hänestä itsestään miljonääri. Hän puolestaan ehdottaa Chickille, että tämä kirjoittaisi hänestä elämäkerran.

He juhlistavat ideaa matkalla Pariisiin, jonka aikana he vaihtavat ajatuksia kuolevaisuudesta, filosofiasta ja historiasta, rakkaudesta, vanhoista ja uusista ystävistä. Keskilänteen palattua tunnelma synkkenee: Ravelstein menehtyy aidsiin.

Bellowin romaani on kertomus siitä, kuinka Chick täyttää ystävälleen antamansa lupauksen. Kuvatessaan Ravelsteinia hän piirtää myös tarkkanäköisen muotokuvan omasta itsestään. Hän vie lukijan urhean hupaisalle matkalla halki rakkauden ja muistojen ja luo samalla koskettavan elegian ystävyydelle.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513120139
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.